• Website en huisstijl Legalis juridisch advies

  Legalis juridisch advies werkt met veel plezier met zijn nieuwe, stijlvolle website. Het juridisch adviesbureau koos voor een ontwerp van Qompassie. De opdrachtgever was nauw betrokken bij de totstandkoming van het ontwerp. 

  “Qompassie adviseerde ons om voor een website met nieuwsmodule te kiezen, zodat we met nieuwe content steeds de aandacht kunnen blijven trekken van onze doelgroep", vertelt Herman Oussoren, juridisch adviseur bij Legalis. "De ingebouwde social media zijn daarbij een handige tool.”

  Logo en huisstijl
  Het artistieke logo en de bijpassende huisstijl werden ook door Qompassie gecreëerd. Op verzoek van de opdrachtgever is het beeldmerk van Legalis geïnspireerd op een modern schilderij.

  Bewonder de nieuwe website: legalisadvies.nl 

   

   

 • Website Autobedrijf Schouten Speuld

  Voor deze veelzijdige mobiliteitspartner midden op de Veluwe ontwikkelde Qompassie een nieuwe website. Autobedrijf Arie Schouten ontzorgt, als Bosch Car Service dealer, bezitters van een personenauto, bedrijfswagen en/of brommobiel. De nieuwe website geeft een volledig overzicht van het service-aanbod, de occasions en tevreden klanten. Bekijk de website en het aanbod op www.schoutenspeuld.nl

 • Website Chr. de Leeuw

  Familiebedrijf Chr. de Leeuw & zonen in Hagestein is trots op haar nieuwe website! Qompassie realiseerde de website in nauwe samenspraak met de firma.

  Martien de Leeuw: “We hadden al een webshop, maar misten daarbij de mogelijkheid om ons bedrijf als geheel te presenteren. Qompassie bouwde voor ons een prachtige website. De inhoud kunnen we zelf op een eenvoudige manier toevoegen.”   Qompassie creëerde voor Chr. de Leeuw een nieuwe huisstijl en dacht mee in de bedrijfspresentatie. Martien de Leeuw: “We hebben in Hagestein een breed assortiment. Het is prettig dat een communicatieadviseur meedenkt over een handige categorisering die helder is voor onze klanten.” Bezoek de nieuwe website van Chr. de Leeuw op www.chrdeleeuw.nl
 • Website Van den Berg Accountants


  Van den Berg Accountants en Belastingadviseurs uit Nunspeet vroeg Qompassie voor het ontwerp en de realisatie van een geheel nieuwe website. De nieuwe site bevat een overzicht van het uitgebreide dienstenpakket en automatische feeds van fiscaal- en arbeidsrecht gerelateerd nieuws. Zelfstandig beheer is heel eenvoudig door middel van een eigen CMS-systeem. Door gebruik van eigen fotomateriaal wordt het persoonlijke karakter van het kantoor onderstreept. Bekijk de site via - www.vandenbergaccountants.nl 

 • Website Alfa ramen en deuren

  Voor de kozijnspecialist met vestigingen in Nieuwerkerk a/d IJssel, Ridderkerk en Zoetermeer realiseerden we een compleet nieuwe website. Alfa geeft aan de hand van grote foto’s een compleet overzicht van de gerealiseerde projecten. Tevens biedt het informatie over het bedrijf, actualiteiten en is er een handige ingebouwde zoekfunctie. Met behulp van een eenvoudig te gebruiken web-based CMS systeem kan Alfa de site zelf beheren. Bekijk de website op www.alfaramen.nl.

 • SGP Verkiezingswebsite

  Voor de Tweede Kamerverkiezingen 2012 wilde de SGP nog een nieuwe website. In goede samenwerking met de SGP en technisch websitebouwer WIS in Gouda hebben we een duidelijke, overzichtelijke website gerealiseerd. De site, gericht op de verkiezingen, is één van de instrumenten geweest die de SGP inzette in de succesvolle campagne. Kijk op www.sgp.nl.

 • Website Consilix

  Consilix, installatietechnisch adviesbureau en tevens onze benedenbuurman, vroeg ons de bestaande website aan te passen en te actualiseren. Door gebruik te maken van een eenvoudig werkend CMS-systeem kan de website door henzelf worden bijgehouden. www.consilix.nl

 • Autorijschool Van Egdom

  Nadat we al eerder de huisstijl voor deze Scherpenzeelse rijschool realiseerden, gaven we nu de website een complete metamorfose. De website is een informatiecentrum voor zowel bestaande als nieuwe leerlingen. Autorijschool Van Egdom heeft een ruim aanbod in rijopleidingen. Dit komt op de site duidelijk naar voren. www.autorijschoolvanegdom.nl

 • Online: Project Casalmere

  Naast de realisatie van de verkoopdocumentatie op papier ontwikkelde Qompassie voor J.P. van Eesteren eveneens de website voor project Casalmere. Zo is nu ook op internet alle informatie over deze fraaie appartementen op het Globeplein te vinden. Kijk op www.casalmere.nl

 • Gomarus vernieuwt ook de website

  De nieuwe website van de Gomarus scholengemeenschap is online. Een heldere, eigentijdse website met veel informatie voor leerkrachten, leerlingen en ouders. De website kwam tot stand door een goede samenwerking tussen de Gomarus, WIS uit Gouda en Qompassie, die het ontwerp heeft gemaakt. Bekijk 'm helemaal op Gomarus.nl

 • Autocentrum Van Doorn

  Naast de frisse en moderne huisstijl ontwikkelde Qompassie de website voor Autocentrum Van Doorn. Op www.autocentrumvandoorn.nl vindt men het complete occasionaanbod en informatie over het bedrijf.
  De lijn van de huisstijl is doorgezet in het ontwerp voor de website. Frisse en duidelijke oranje tinten i.c.m. solide en betrouwbaar antraciet.

 • d’ Olde Pastorie.nl vernieuwd!

  Hoe je een interieur een nieuwe look geeft weten bij d’ Olde Pastorie maar al te goed. De woonwinkel in sfeervolle accessoires en meubels in Nunspeet kon daarom zelf ook niet achterblijven en gaf Qompassie de opdracht de website geheel te vernieuwen. De site is weer helemaal up-to-date en geeft informatie over de uitgebreide collectie, de winkel en de merken die men er vindt. Bekijk ‘m hier zelf!
   

 • J. van Esseveld & Zn.

  De specialist in bouwen, ramen-deuren-kozijnen, serre- verandabouw en prefab dakkapellen koos Qompassie voor de bouw van een nieuwe website. De opdracht luidde om een website te ontwikkelen die eenvoudig en duidelijk in het gebruik moet zijn en moet passen binnen de nieuwe huisstijl. De vier entiteiten hebben alle een prominente plek gekregen. Op deze manier kunnen bezoekers snel hun weg vinden naar het product of de dienst van hun keuze. Tevens kan men eenvoudig informatie vinden over de organisatie als geheel, zijn er diverse video's te zien en kan men direct een offerte opvragen.
  Kijk op www.esseveld.nl  

 • Kliksafe

  Samen met de ontwikkeling van het nieuwe logo kwam de opdracht voor de realisatie van een geheel nieuwe website. De nieuwe site biedt bezoekers in een blik het productenaanbod van Kliksafe als gefilterde internetprovider. Dit aanbod wordt door middel van zogenaamde 'blokken' op een eenvoudige manier gecommuniceerd. Tevens werd een slimme helpfunctie gecreëerd waarbij bezoekers direct contact kunnen leggen met de servicedesk! Speciaal voor de vaste klanten van Kliksafe werd MijnKliksafe ontwikkeld. Deze startpagina geeft klanten de mogelijkheid om op een makkelijke manier snel het laatste nieuws, belangrijke mededelingen, spelletjes, mail en nog veel meer te vinden.

 • De lucht in met Aunti Aviation

  Voor deze nieuwe organisatie in de luchtvaartindustrie ontwikkelden we de website www.auntiaviation.com. De site geeft een algemene indruk van het complete producten- en dienstenaanbod.  Strakke en moderne vormen onderstrepen het zakelijke karakter van de organisatie.

 • Hoekman Cadeau

  De website van Hoekman woonaccessoires en cadeaus heeft als doel bezoekers een indruk te geven van het assortiment dat gevoerd wordt. Door de vormgeving en de kleurstelling is een sfeer neergezet die past bij deze gezellige winkel. De website geeft tevens een indruk van het enthousiasme van de medewerkers.

 • Klimaatenergie

  Om de boodschap van Klimaatenergie Nederland bv als adviesbureau in energie- en installatiesystemen ook op internet kenbaar te maken, is een geheel nieuwe website gerealiseerd. Door middel van een goede combinatie in beeld en tekst is een helder en overzichtelijke informatiebron gecreëerd.

  De website valt geheel in lijn met de huisstijl die duurzaamheid en leefbaarheid uitstraalt. Aan de hand van passend beeldgebruik wordt dit nogmaals onderstreept.

 • Bouwbedrijf Bijkerk

  Voor Bouwbedrijf Bijkerk uit Sliedrecht leverden we een compleet nieuwe website. Doel: relaties op een zo'n duidelijk mogelijke manier informatie verschaffen. Om dit doel te kunnen realiseren droeg Qompassie tevens zorg voor heldere en eenvoudige teksten.

  Verder is er een overzichtelijke onderverdeling gemaakt in de drie pijlers van Bijkerk: bouwbedrijf, onderhoud & renovatie en projectontwikkeling. Iedere entiteit toont regelmatig nieuwe projecten en gerealiseerd werk.